„Актуални моменти при развъждането на местни породи овце и кози. Актуални аспекти при отглеждането на шилета за разплод“. Това е темата на онлайн семинара за животновъди, организиран от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) - град Плевен и град Монтана и Аграрен университет – Пловдив.

Животновъди, отворен е приемът за отсрочка на кредити от ДФЗ

Събитието ще се проведе на 1 декември (вторник) от 10:00 часа. Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.Лектор на семинара ще бъде проф. д-р Дойчо Димов от Аграрен университет - Пловдив.

Той ще представи на животновъдите методики за успешно развъждане на местните породи овце и кози и ще очертае най-важните моменти в отглеждането им.

В програмата на събитието е включена и презентация за възможностите за подпомагане на земеделските стопани по подмярка 2.1.2 "Консултантски услуги за малки земеделски стопанства" по мярка 2 "Консултантски услуги, услуги по управление на стопанството и услуги по заместване в стопанството" от ПРСР 2014 - 2020 г.

Линк за регистрация: https://forms.gle/4iW3fnH6MGXaowGj9
Линк за достъп: https://zoom.us/j/99136855310
ID за семинара: 991 3685 5310

Програма и покана за събитието може да видите тук. За допълнителна информация и въпроси можете да се свържете с координатор на НССЗ – Плевен на посочения линк.