Агропарад на модерната и високопроизводителна земеделска техника ще проведе за първи път фирма Оптиком на 29 юли 2015 г., сряда. От 18 часа в землището на великотърновското село Поликраище ще бъдат представени над 45 машини, като програмата ще бъде съпътствана с много приятни емоции, възможност за тест-драйв, награди за гостите и изгодни сделки.

 

Полевите демонстрации, организирани от Оптиком, освен полезни за фермерите са и винаги особено атрактивни и се превръщат в празник на полето. Запомнящ се беше турът „Опитай силата на JCB“ през лятото на 2011, както и поредицата от вечерни демонстрации „Да осветим полето с JCB – лидер в иновациите“ през 2013. С интерес и много посетители преминаха и миналогодишните „Майски вечери близо до вас“, по време на които регионалните центрове на Оптиком посрещнаха и забавляваха земеделски производители от цялата страна.

 

В реални полеви условия по атрактивен начин на Агропарада ще бъдат представени пълната гама трактори McCormickLandini, товарачи и трактори JCB, почвообработващи машини на Ovlac, Razol, Great Plains, Sky, както и сеялки Monosem, торачки Sulky и още високо-технологична универсална и специализирана техника за ефективно земеделие.

 

Оптиком има собствени агроцентрове в Стара Загора, Добрич, Монтана, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат, Харманли и успешно продава на българския пазар агротехника на световноизвестни брандове, включително разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части.

 

За повече информация на www.opticom-bg.com

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!