Интелигентната пръскаща техника Horsch Leeb LTсе предлага с 4 000, 5 000 и 6 000 литров полиетиленов резервоар за разтвора с оптимизирана форма срещу плискане. Тази пръскачка стои в центъра на иновациите, благодарение на патентованото управление на щангите BoomControl ECO / Pro и Pro Plus.

 

На фокус: Система за точно отчитане на горивото и проследяване на автопарка

 

Благодарение на активното управление на щангите BoomControl и разпределението на дюзите на 25 см. е възможно опръскване на близко разстояние и при висока работна скорост. Близкото разстояние до обекта на опръскване намалява риска от отвяване. Опцията BoomControl ECO / Pro и Pro Plus са допълнение към основните спецификации на пръскачката.

 

Horsch Leeb LT е със ерийно центробежна помпа – 600 л./мин за пръскане и допълнителна бутално мембранна помпа за помощ при пълнене и при циркулационно вътрешно измиване.

 

Стандартното, както и допълнителното оборудване се адаптират индивидуално. Стандартният CSS вариант включва: механични кранове за всмукателна и напорна страна с електрически индикатор за нивото на пълнене и циркулационно вътрешно измиване.

 

Вариант на оборудване CCS Proвключва модерна електроника с HORSCH-софуер, оптимирана за растително защитна дейност. Всмукателната и напорна страна са оборудвани с електрически кранове за комфортно обслужване.

 

 

Като допълнително оборудването CCS Pro предлага множество програми за измиване, както например: измиване на щангите, което удобно се управлява от кабината на трактора. Собствената ISOBUS концепция на HORSCH с много иновативни и практични фунции облекчава обслужването, управлението и контрола на техниката.

 

Трябва само да се свържат хидравлика, спирчки, осветление и ISOBUS към трактора. Пръскачката се предлага в дванадесет различни конфигурации от дюзи. От 1-0 (на всеки 50 см. една дюза) и ръчно превключване на дюзодържача до 4-2 (на всеки 50 см. 4 дюзи плюс на всеки 25 см. 2 дюзи). Предлага се опционално и автоматично превключване между конфигурацията на дюзите (AutoSelect).

 

Предлагат се щанги с ширина от 18 м. – 42 м. с 6 – 42 отделни частични ширини, което я прави подходяща за всякакъв вид стопанство.