Официалният вносител на тракторите  Zetor за България фирма Стойчеви  успешно започна преструктирирането на сервизната си дейност, заложено в стратегията за развитие на компанията за 2015 г.  Целта, която фирмата си е поставила е цялостно преоборудване на сервизните бази в страната – Добрич, Плевен и Стара Загора и обособяване на мобилни сервизни екипи, покриващи цялата страна.

Автомобилите на мобилния сервиз са изцяло оборудвани с модерна техника и инструменти за ремонтни дейности на място при клиента. Те ще бъдат окомплектовани и с най-търсените резервни  части и консумативи, което да съкращава максимално обслужването и ремонта на дадена машина.


„Поставихме си тези цели, за да може да реагираме максимално бързо при заявка за техническо обслужване, ремонт или доставка на резервни части, което да се случва в рамките на 24 часа от подадената заявка. Именно затова внедряваме и в нашата сервизна дейност – мобилните сервизни екипи. За разлика от останалите фирми, доставчици на земеделска техника, ние ще предложим мобилна сервизна услуга в нейния пълен смисъл – ремонт, пускане в експлоатация, обслужване на машината на място при клиента, както и наличност на резервни части в самите серзивни коли, което да скъси оптимално срока за доставката им. Мобилните сервизи ще могат да реагират бързо и акуратно не само когато става въпрос за тракторите Zetor, но и за прикачните инвентари от марките UNIA, Great Plains и Agrisem. Създаде се и нова програма за повишаване квалификацията на сервизните техници, с помощта на която те ще могат с лекота да посрещат предизвикателствата на този нов тип сервизна дейност.“, заяви Радослав Радичков, Сервизен мениджър на фирмата.


Мобилните сервизни автомобили вече работят и се движат по пътищата на страната и първите резултати са налице – скъсено време за доставка на части, бърз сервиз и обслужване на машините, възможност за реакция в непредвидени и аварийни ситуации, допълни още г-н Радичков.


Компанията си е поствила  стратегическата цел да продължи развитието на сервизните си бази, като предстои до края на  годината откриването на сервизни центрове в Пловдив и Русе.


От Стойчиви заявиха, че сервизните екипи са в пълна готовност за предстоящия активен сезон  и техните клиенти могат да бъдат напълно спокойни за бързото обслужване на машините закупени от тях. Във връзка с предстоящата жътва , компанията, която развива и земеделска дейност пожелава на своите клиенти и колеги – безаварийна и спорна жътва.


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!