Преди началото на заседанието на УС на ДФЗ, на което трябва да се избере нов изпълнителен директор на Фонда, Мирослав Николов, който до момента заемаше длъжността бе допуснат в сградата на Земеделското Министерство, предаде реопртер на Фермер.БГ. Заместничката му Виолета Алексндрова обаче, не бе допусната в сградата. По непотвърдена информация Николов не е в залата, в която се провежда заседанието на УС на ДФЗ, насрочено за 14 часа.

Причината е, че в четвъртък беше обявено освобождаването на Мирослав Николов и заместничката му Виолета Александрова от постовете им в Държавен фонд Земеделие, което означава, че те нямат право на участие в заседанието на УС.

Николов и Александрова пристигнаха 10 минути преди заседанието и бяха посрещнати от журалистите. Те заявиха категорично, че нямат представа какво ще се случи на днешното заседание, нямат дневен ред, не са поканени. И двамата не коментираха решението за освобождаването им и отново заявиха, че всички проведени заседания на УС през миналата седмица - вече 4 на брой - са нелигитимни.
 

Очаквайте подробности!

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!