Техическа грешка в мейла за въпросите и записването за виртуалната приемна на министерството е причината за проблема, който редица заинтересовани стопани са срещнали в последните часове. 

Желание за участие може да бъде заявено на следния адрес: [email protected]

 

Адресът е активен, увериха ни от министерството и посочиха, че удължават с един час времето за записване именно поради причиненото неудобство. 

Срокът за подаване на заявленията е до 14:00 ч. на 27 януари (четвъртък) 2022 г.

На 28 януари (петък) 2022 г. от 10:00 ч. Министерство на земеделието (МЗх) стартира нова инициатива „виртуална приемна”, информираха оттам.

Индикативен график 2022 за субсидиите от ДФЗ

Предвид изискванията за спазване на противоепидемични мерки, МЗм предоставя възможност на всички заинтересовани страни да задават своите въпроси и да получават отговори от директори на дирекции въ ведомството. 

В първата „виртуална приемна” участие ще вземат директорите на дирекции „Растениевъдство”, „Животновъдство” и „Политики по агрохранителната верига”.

Програмата е както следва:

9:30 ч. – 10:30 ч. Петър Кировски директор на дирекция “Растенеиевъдство”

10:35 ч. – 11:35 ч. – Деница Ковачева директор на дирекция “Животновъдство”

11:40 – 12:40 – д-р Милена Трендафилова директор на дирекция “Политики по агрохранителната верига”

В заявката е необходимо да бъде се отбележи името на участника, дирекцията, от която очаквате да получите отговор, както и да посочите въпроси и теми, които бихте искали да бъдат обсъдени и вашата електронна поща, чрез която да можете да бъдете включени в срещата.

 

Във „виртуалната приемна” всеки ще може индивидуално да разговаря със съответния директор, да зададе лично въпросите си и да получи самостоятелен отговор.

Всеки участник ще разполага с 5 минути, уточниха от министерство.о