При сериозен интерес преминава тазгодишното издание на Международната селскостопанска изложба АГРА 2014. По все още неофициална информация от изложителите се очаква броят на сключените сделки да надвишава значително АГРА 2013.


Тази година Социалната мрежа на българските фермери – Фермер.БГ участва в изложението с атрактивен  мултимедиен щанд , на който в панаирните дни представители на аграрния сектор от цялата страна споделят своята визия за развитие на успешното земеделие в България.
 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




В импровизираното студио на щанда на Фермер.БГ споделиха своите мнения Веселин Генев, председател на БАТА АГРО, доц. Пламен Петров – Национална развъдна асоциация по пчеларство, Петко Ангелов – първият производител на български био лимец и още много земеделски производители и представители на браншови организации в аграрния сектор.


Висока оценка за работата на Социалната мрежа на българските фермери – Фермер.БГ даде още при откриването на АГРА 2014 и министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков. Той посети щанда на медията и разговаря с екипа, като заяви: „За земеделието не е необходим  само физически труд, необходими са и много знания и информация, които вие, екипът на АгриГейт Медия,  давате на земеделските производители и на обществото.“


Борислав Борисов, управител на АгриГейт Медия, благодари за високата оценка и увери, че целият екип на медията работи за и в полза на аграрния сектор в България.


На щанда на Фермер.БГ  продължават дискусиите относно състоянието и  бъдещото развитие на агросектора в България. В следващите дни очаквайте интересни видео репортажи от проведените разговори и събития от деловата програма на АГРА 2014.
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!