За изминалата година фирма МЕРКУРИЙ АГРО И КО успешно отбеляза продажбата на около 80 трактора от марката SOLIS. До момента компанията е закупила от своя доставчик около 230 трактора, на част от които е направила реекспорт.

МЕРКУРИЙ АГРО И КО E ВНОСИТЕЛ  НА МАШИНИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ЛЕШНИЦИ И ОРЕХИ

Интересът и реализираните продажби на тракторите SOLIS в страната надминават очакванията на екипа. Тези резултати МЕРКУРИЙ АГРО И КО отдава на няколко причини:

•    Постоянна поддръжка на относително голям брой машини на склад в страната – 40-50 броя, и между 80-100 машини, които са в процес на производство и доставка за страната;
•    Поддържане на оптимално кратки срокове за доставка на необходимите резервни части в рамките на 24 часа благодарение на голямата логистична база на YANMAR в Европа;
•    Наличие на много добър екип от механици, които в рамките на 24 часа реагират в извънредни ситуации;
•    Тракторите SOLIS са изцяло механични и напълно лишени от електроника, което облекчава тяхната поддръжка след сериозни експлоатации;
•    МЕРКУРИЙ АГРО И КО поддържа изключително разумни цени на тракторите си, както и голям набор от инвентар за производството на зеленчуци, лозаро-овощарски машини и други култури. Това позволява на фирмата да насочи правилно и персонално своите клиенти към подходящия пакет трактори на изгодна цена с необходимия инвентар за експлоатация.
•    През годините марката е добре представяна и продавана от други дилърски представителства в България и e отлично позната със своята изгодна цена и стабилна и качествена експлоатация. Клиентите, веднъж закупили машината на SOLIS продължават да обновяват и обогатяват машинния си парк, като закупуват модели от по-новите серии. Компанията се радва на клиенти със закупени вече по 6-7 трактора.

Предимство при продажбата на тракторите SOLIS е частичната съсобственост на фирма YANMAR върху марката и сътрудничеството с японската фирма MITSUBISHI, която предоставя своите двигатели. 

Вероятно малко хора са наясно, че най-голямата фабрика за производство на трактори в света принадлежи на SOLIS – с изцяло автоматизирани линии на производство. Малко фирми могат да се похвалят с продадени 1 милион трактори в своето портфолио. Атестат за високото качество на тракторите SOLIS e фактът, че те са най-продаваният малогабаритен трактор в Германия – от комунални и общински фирми до малки и средни фермери. 

Екипът на МЕРКУРИЙ АГРО И КО разполага с резерв да увеличи броя на продадените машини, стартирайки нова програма за фирмен лизинг, която ще е достъпна за клиенти, желаещи да закупят трактори без налична финансова история или с влошена такава. Лизинговането ще се договаря индивидуално от МЕРКУРИЙ АГРО И КО и клиента, като ще бъде прилаган гъвкав, персонален финансов лизинг, а най-важна ще бъде бързината на кредитиране на клиентите. 

Повишените продажби на тракторите SOLIS мотивират МЕРКУРИЙ АГРО И КО да разширят собствената си търговска и сервизна база и да удвоят настоящите си площи съвсем скоро.

За максимално облекчаване при всяко пазаруване е приложима функцията QR-код.

 

Повече информация може да получите от Меркурий Агро и Ко на техния сайт и на телефон 0897 089 160