Оставайки верни на принципа постоянно да подобряват и да разширяват портфолиото си от селскостопански машини, от Massey Ferguson представиха на Агритехника 2013 нови и подобрени серии трактори.

По време на изложението своята премиера направи новата серия трактори MF8700. Серия MF8700 е оборудвана с 6-цилиндров 8,4-литров двигател SISU POWER, с последно поколение селективна каталитична редукция и EPM, за да отговарят на последните европейски стандарти за вредни емисии. Това, в комбинация с безстепенната DYNA VT трансмисия осигурява максимална мощност 400 к.с, което прави модела 8737 най-мощния трактор, правен някога от Massey Ferguson. Подобрена е и кабината, за да е още по-комфортна, а управлението на трактора да е по-лесно. Новите модели ще заменят настоящата серия MF8600 и ще бъдат налични на европейския пазар през пролетта на следващата година

По време на Агритехника Massey Ferguson представи и серията MF6600 при 4-цилиндровите двигатели, като флагменът достига мощност 200 к.с. Със серията обхващаме много важен сегмент от фермери в Европа, тъй като 6600 може да е не само основен трактор за стопанството, но и втора машина за работа на полето. Той има възможност за оборудване с товарач. Важно е , разбира се да имате компактна и маневрена машина за разнообразни операции, посочи Кемпбъл Скот, Продуктов мениджър, Massey Ferguson

Massey Ferguson разшири серията MF5600 с три нови модела, които бяха представени за първи път на Агритехника. Те са в мощностния диапазон 110 – 130 к.с. с нови 4-цилиндрови двигатели с SCR,за да отговорят на най-строгите европейски еконорми. Това ще бъде иделаният трактор за оборудване с товарач. В кабината е разположен многофункционален джойстик, подобрена е хидравликатa, както и всички системи гарантиращи, че всеки който търси машина с товарач, ще направи правилния избор като избере Massey Ferguson5600.

 

Гледайте ВИДЕО репортаж за новите трактори Massey Ferguson:

 

Детайлна информация за най-новите селскостопански машини Massey Ferguson, можете да получите от официалния вносител на марката за България Фермер 2000.

Стара Загора
042/ 600-161; 0886348606
[email protected]
http://www.farmer2000.com




© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!