През 2021 г. Massey Ferguson взе приза Трактор на годината със своя нов модел 8S.265. През 2022 г. същата машина спечели и престижната надпревара в категория “Трактор” от 180 до 400 к.с на FARM MACHINE 2022. Трактор.БГ бе част от журито в конкурса.

Сроковете през март, за които да внимавате

MF8S, по-познат като тракторът, създаден от фермери за фермери, е логичното решение на всички предизвикателства на фермерите, тъй като е разработен съвместно с тях. Със серията трактори се  отбелязва една нова ера в земеделието на „опростени, надеждни и свързани“ машини.

Брандът преработи почти всичко в тази серия - кабина, дизайн, двигател, скоростна кутия, електроника. След пускането на пазара в края на 2020 г., MF вече разшири гамата трактори, които вече се предлагат в диапазона от 205 до 305 к.с.

Сърцето на тракторите е 7,4-литровия, 6-цилиндров двигател AGCO Power. Друго, което отличава тази серия трактори е, че разполага с най-тихата кабина на пазара. Отделно новите DYNA-7 и DYNA E-POWER трансмисии гарантират сцепление и мощност - там, където земеделците се нуждаят от тях. Освен мощни, новите трактори са и изключително икономични, като с тях получавате 25% повече ефективност и 5% повече икономия на гориво.

Очаквайте победителите и в другите 12 категории на FARM MACHINE 2022.