ИнтерАгри България АД  продължава да разширява и обогатява портфолиото от продукти, които предлага на българския пазар.  По време на пролетното изложение Бата Агро компанията представи своята нова гама от продукти.

 

На щанда на ИнтерАгри България премиера направиха сеялките на Kinze, които са добре познати на българските фермери и са един от лидерите при редовите сеялки на нашия пазар. Новият бранд в портфолиото на ИнтерАгри България е един от водещите в създаването на иновативни продукти и нови технологии в машините за пролетна сеитба.

 

 

Даниел Минев, управител на ИнтерАгри България, сподели:

"Има сеялки от 6 реда до 36 реда, огромни машини подходящи не само за големите и за малките фермери, изключително надеждни, изключително бързи могат да работят с много висока скорост и с много висока производителност машини. Имам удоволствието да добавим този бранд към нашето портфолио. Преди броени дни започнахме официална работа с фирмата, сключихме официално договор и успяхме да докараме машина в рамките на изложението, за да могат клиентите да се запознаят с нея."

 

Новите сеялки вече са факт на българския пазар за селскостопанска техника и  могат да бъдат поръчани за текущата пролетна кампания, при изключително атрактивни условия.

 

Даниел Минев, управител на ИнтерАгри България, представи пред Фермер.БГ и последните новости при тракторите от световния бранд New Holland:

 

"New Holland е един от най-иновативните производители в земеделския сектор. Постоянно въвежда иновации и поставя нови стандарти в машините за земеделие. При тракторите това което е ново и което могат земеделците да се запознаят от първа ръка са тракторите T5 с трансимисия електрокоманд, това е semipower shift трансмисия, при която има само едно механично превключване в рамките на целия диапазон от 0 до 40 км/ч.

Изключително подходящи, универсални машини за всякакви обработки като компактен трактор до 115 к.с. Оборудвани с предна навесна система, преден ВОМ, с окачена кабина, пневматична седалка, компресор, изключително добре и многофункционално конфигурирани машини, които са изключително универсални и подходящи за всякакви обработки в едно стопанство. Наистина една универсална машина, която може да бъде видяна на щанда. Тя може да бъде оборудвана с челен товарач - както е изложения експонат и, което я прави изключително универсална и за животновъдите. Друго ново което показваме е новата серия телескопични товарачи на New Holland.

 

На изложението е представен модел LM7.35, който е машина с 7 метрова стрела и 3.5т. товароподемност. Една изключително добра, изключително специализирана машина точно за земеделци, това не е сторителна машина, това е машина специализирана за работа в земеделски стопанства."

 

 

ИнтерАгри България представи по време на пролетното изложение и италианските пръскачки AgroJet, на които са официален вносител от миналата година.

 

Даниел Минев, управител на ИнтерАгри България сподели:

"Agrojet е Италиански производител на пръскачки, високо призводителни високо надеждни пръскачки. Ние работим с Agrojet от миналата година, предполагам си спомняте, че добавихме този бранд на изложението Бата Агро през изминалата година, тогава беше премиерата на този бранд. Сега вече имаме пълната гама пръскачки налични, тук разбира се  нямаме място да представим всичко, но клиентите могат да се запознаят с самоходната пръскачка която е 24м., 4 тона имаме също и представител на прикачните пръскачки която е 24 м. 3300 литра, изключително подходящи точно за сезона сега, имаме и други машини които са налични и клиентите могат да ги закупят веднага."

 

Освен с предоставянето на все по-разнообразна и висококачествена селскостопанска техника, ИнтерАгри се стреми  да отговори на всяко търсене на българските фермери и им предоставя уникални лизингови условия за закупуването на селскостопанска техника.

 

"Разбира се освен новите неща при машините, имаме и изключително атрактивно, на практика  уникално финансиране  предлагаме на клиентите, което е с подкрепата на нашите партньори от New Holland като предлагаме 3 годишни финансиране с годишна лихва 1.95%. Това е една изключително атрактивна схема, която позволява на земеделците да инвестират без да харчат сериозен ресурс за лихви, на практика за оскъпяване на машините. Това е една съвместна програма с New Holland за подпомагане на българското земеделие, за подпомагане на българския бизнес.", допълни още  Даниел Минев.

 

 

За повече информация за пълната гама продукти, предлагани от ИнтерАгри България АД:

 

Интерагри България

Национален телефон: 0700 46 666

www.interagri.bg

[email protected]


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!