Фирма Мадара Агро предлага на българския пазар прикачен комбайн за прибиране на лавандула, серия KL.

Системата на отрязване, чрез високооборотни дискове осигурява чист срез, без нараняване на стъблото. Плавното регулиране на работната височина, в комбинация с предните хидравлични подбирачи, позволява прибиране на реколтата с минимални загуби и замърсяване.

 

Друго предимство е бързото и ефективно товарене. 

Оборудван с хидравлично регулируем теглич, собствена хидравлична система, вкл. помпи, резервоар и хидромотори слънцевидни подбирачи на лавандулата преди резитба, хидравлично отваряема задна врата, хидравлично регулируема скорост на разтоварване контролен панел за управление на всички функции, както и карданен вал с голям ъгъл на пречупване.

Машината може да бъде оборудвана със заден елеватор за претоварване на продукцията от коша в друго ремарке, а в базовият модел за разтоварването се използва задна врата.

За ефективно използване на машината, работните процеси се управляват от контролен модул.

Основната функция на подбирачите е да събере всички стръкчета на разстението във възможно най-удобно за последващо рязане положение. За тази цел подбирачите могат да се настроят фино, във всички посоки.


За Вас, фермери:
Комбайн за лавандула с марка „МАДАРА“, който вече е по полетата на България. Клиентите, които са си закупили комбайна тази година вече работят.

Надежден, с по-голям производствен капацитет!

Приемаме заявки за сезон 2020г.
Лимитирана серия и много отстъпки за ранни поръчки.

Повече информация може да получите на www.madaraagro.com/