„Агритоп“ отново зарадва своите клиенти с индивидуални решения за животновъди, по време на най-голямото селскостопанско изложение БАТА Агро 2017 г. Специалистите от водещата компания са наясно с всички изисквания за отглеждането на животните, а клиентите, които ще се доверят на „Агритоп“, ще получат професионално и иновативно решение за своята ферма.
 
 
„Участваме на 10-тото юбилейно изложение БАТА Агро 2017. Машините, които основно предлагаме и сме изложили на щанда са на фирмите Weidemann, JOSKIN, Riela, която е за съхранение на зърно и транспортиране на зърно и също така предлагаме и оборудване на фирма DeLaval“, разясни Момчил Тасков, търговски мениджър на „Агритоп“, каза Момчил Тасков, търговски мениджър на „Агритоп“.
 
 
Животновъдството в България е труден бизнес, изправен пред много проблеми и предизвикателства. Вече 15 години „Агритоп“ работи за фермерите и техните нужди. Като предоставя работещи решения, благодарение на изградения капацитет от специалисти и своите партньори – лидери на пазара за селскостопанска техника в Европа. Един от тях е белгийската компания JOSKIN.
 
Том Годет разказа пред камерата на Трактор.БГ кои са продуктите, специално моделирани за покриване нуждите на родните животновъди.
 
„Може да се каже, че почти всеки един продукт от нашето портфолио е приложим в животновъдството. Например цистерните и ремаркета. Изключение правят само най-големите ремаркета, които са предназначени по-скоро за зърно и картофи. Ремаркетата от серията BETIMAX са специално създадени за транспортиране на животни”, обясни Годет.
 
 
В рамките на изложението SIMA 2017, което се проведе във френската столица, цистерната за течен тор JOSKIN Volumetra, спечели престижната награда. Търговският мениджър за България на JOSKIN обясни по-подробно.
 
„Най-новият продукт, който предлагаме е цистерната JOSKIN VOLUMETRA. Тя е снабдена с волуметрична помпа и спечели наградата „Машина на годината за 2017“ в Париж. Заедно с „Агритоп“ планираме да я покажем на следващо изложение в БАТА Агро в България. Цистерната се отличава с танкер, който е с капацитет до 26,000 л.,  със самоносеща структура и иновативни характеристики. Машината е  проектирана с намалено до минимум собствено тегло и е адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор“, коментира Том Годет.
 
 
Акцент по време на изложението беше поставен и с транспортното ремарке JOSKIN TETRA CAP, което е с 18 куб. метра обем, тристранно разтоварване, с двойна задна ос, ниско стеснено шаси и насочваща предна ос с висока маневреност.
 
“С „Агритоп“ работим вече 12 години. Мога да кажа, че целият екип е от подбрани специалисти, които в дълбочина познават нашите продукти. Представят ни много успешно на българския пазар, който е изключително важен за нас“, сподели още Годет.
 
 
Освен това „Агритоп“ е и единственият вносител на иглута за телета.
 
„Иглутата, които представяме в момента са много иновативен продукт. Никой от нашите конкуренти не предлага такива иглута. Те са направени от специален материал, който не пропуска светлина, UV защитени са, с вентилация, която може да се регулира от страна на фермера за по-добрия комфорт на самите телета“, разказа Момчил Тасков.
 
 
„Агритоп“ не разочарова клиентите си и обеща още много иновативни продукти.
 
„От „Агритоп“ занапред очаквайте много нови проекти. Очакваме одобрението на мярката 4.1, с което мисля, че ще се появят и много нови ферми с европейски вид“, заключи търговският мениджър на „Агритоп“, заключи Момчил Тасков.
 
 
Повече информация за продуктите на фирма Агритоп може да откриете на интернет адрес: www.agritop.bg и телефон: 02 / 971 26 20.