С повече от 130 години опит зад гърба си Landini ще покаже много обновени модели, създадени да предложат на клиента по-високи нива на производителност на изложението Агритехника 2015 в Хановер, Германия.
 
Обновените 6-та  и 7-ма V-Shift серии трактори от ново поколение са с безстепенна варио-трансмисия ZF и в изцяло нов цвят син металик. Гамата включва 3 модела 4-цилиндрови NEF двигатели, с мощности 147, 160 и 176 к.с. (в серия 6) и 2 модела 6-цилиндрови, с мощности 181 и 195 к.с. ( в серия 7).
 
Всички модели в гамата са оборудвани с 12-инчов сензорен екран, който позволява на механизатора лесно да управлява работните параметри на трактора в реално време. ISOBUS оборудването съответства на утвърдения в индустрията стандарт ISO-11783. Като опция се предлага прецизно управление на волана при завой (Precision Steering Management -PSM) – система с допълнителен 8,4-инчов сензорен екран към всички модели, който управлява сателитната система, системата EazySteer за по-лесно завиване, секцията с ISOBUS, заедно с функциите за управление на задачи.

 
Създадена като еволюционна Tier 4 версия на серията Landpower, серия 6L бе пусната на Европейския пазар с три модела: 6-145L, 6-160L и 6-175L с мощности респективно 143, 163 и 176 к.с. Този диапазон предлага напълно обновена кабина - интериор в нови цветове с добавени модерни акценти, които на ново ниво представят последната генерация от семейството на Landini. Предният капак със задно окачване осигурява лесен достъп за дейностите по ежедневното обслужване, а чрез прост механизъм зоната на радиатора се отваря нагоре за лесно почистване след работа в запрашена среда. Серия 6L ще бъде показана на изложението в нова спецификация “Comfort”  с акцент върху новия окачен мост, който ще се предлага като опция за тези, които желаят да достигнат допълнителни нива в удобството при работа.
 
Серия 6C, създадена като наследник на гамата Powermondial, също ще бъде представена с модела 6-140С. Скоро пуснат на пазара, този трактор е с двигател Tier 4I FPT NEF със селективна каталитична редукция, който осигурява мощност от 140 к.с. с Dual Power.  Серията 6С включва четириколонна кабина с изцяло обновен дизайн, която комбинира модерна визия и уникален комфорт от автомобилен клас. Кабината може да бъде оборудвана и със система за двуточково механично окачване за постигане на допълнителен комфорт на оператора. Независимият мост на предното окачване на машините (с или без спирачки) може да бъде вградено като алтернатива на твърдия мост, за да се подобри комфорта на управление. Предимствата включват по-добра производителност, изключително сцепление и цялостно представяне, както и стабилност и безопасност при всякакви условия.
 
Стандартното оборудване включва трансмисия T-Tronic 36+12 (3 Powershift предавки), електронно-управляем заден навес с впечатляващите 5400 кг товароподемност и хидравлична система с 66л/мин дебит в стандартната спецификация. Хидравличната система със затворен център (LS) доставяща 110л/мин се предлага като опция при операции, изискващи по-голяма скорост и хидравличен дебит, изключително подходяща при работа с челен товарач. Други предлагани от производителя опции са преден ВОМ и преден навес, с товароподемност от 2500 кг, които правят машините гъвкави и универсални.
 
В ниския мощностен диапазон Landini ще представи трактори от своята компактна Серия 4, оборудвани с иновативната Hi-Lo трансмисия и челен товарач. Предлагани едновременно с или без кабина, тези компактни универсални трактори предлагат множество възможности за инвентар, както пред, така и зад машината. Разнообразната им употреба ги превръща в идеален съюзник на всеки фермер.
 
Моделите от Серия 4 са с двигатели Perkins Tier 3 и Deutz Tier 4 Final с филтър за твърди частици,  без нужда от високо-температурни регенеративни цикли.

 
От специализираните машини на изложението в Хановер ще бъдат показани както винаги тракторите от серия REX. Цялата моделна гама вече е с новата визия на семейство Landini, благодарение на обновения дизайн на предния капак, който е изработен от материали с изключителна здравина и устойчивост на атмосферни влияния.

Освежени с нова стилна кабина и подобрени характеристики, новите трактори от серия REX предлагат същите технологични решения, като своите предшественици. Новият модел продължава да се предлага в 3 разновидности – F, GE и GT – задвижвани от 3 и 4 цилиндрови двигатели Perkins с максимални мощности от 68 за REX 70 до 110 к.с. за най-мощният в диапазона - REX 120.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!