Трактори ArmaTrac вече ще се предлагат от Агроцентър Земант ООД за област Видин и от Метеор 61 ООД за област Кърджали, след като вносителят Кооперация Китка обяви разширяване на дилърската си мрежа.
 
На изложението БАТА Агро есен 2015 в Стара Загора Кооперация Китка впечатли с атрактивни демонстрации на тракторите ArmaTrac, с участие на професионален демонстратор от завода в Турция. Представителите на фабриката се срещнаха с фермери, изслушаха техните мнения и препоръки. Тракторите ArmaTrac са в средния мощностен диапазон, с двигатели Perkins, отговарящи на най-съвременните европейски изисквания. В техническо отношение, като опции машините са много добре издържани, също и ценово конкурентни. ArmaTrac са много издръжливи, с много високи показатели при работа и ниски експлоатационни разходи и не случайно се налагат като предпочитана марка не само в родината си Турция, а и на европейските пазари.

 
 „Ние разполагаме с много добър сервиз на ключови места в страната, както и с компетентни специалисти, които бързо се справят с възникнали проблеми. Освен това предлагаме резервни части и консумативи за различни марки селскостопански машини и сме бързи и гъвкави при доставките им до клиента. Отскоро трактори ArmaTrac се предлагат и във Видин и Кърджали, което ще ни доближи още повече до нуждите на нашите клиенти. Цените са изключително изгодни с атрактивни схеми за покупка на изплащане“, подчерта Светослав Дамянов, председател на Кооперация Китка. 

 
Уникални агромашини за съпътстващите дейности по прибиране и съхранение на зърното се предлагат отскоро у нас от Кооперация Китка, а официалната им премиера се състоя на есенното издание на БАТА Агро 2015. Това са ремаркета и специализирана претоварваща техника от Завод Кобзаренко. Елементите им са произведени в САЩ, а окомплектовката им става в Украйна. Идеята е те да са конкурентни ценово, обясни Светослав Дамянов, като допълни, че предлаганата техника отговаря на всички норми и изисквания на ЕС. 

 
Мобилната претоварваща станция за зърнени и насипни товари, модел РТ 12, може да се използва на различни места – в зърнобази, за товарене на зърно в железопътни вагони, за пълнене на зърно в ръкави, шлепове и т.н., като камионът, който е натоварен, се разтоварва директно в претоварната станция, а тя прехвърля товара на голяма височина. Тази машина икономисва много време и пари на стопаните. 
 
Интересна машина е самотоварещото се и саморазтоварващото се ремарке за бали, а също и претоварващото ремарке за зърно.
Повече за трактори ArmaTrac и инвентар от Червона Зирка, Zamidis, Maschio Gaspardo можете да научите от www.kitka.bg

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!