Вече доказалият се във времето комбайн John Deere серия Т впечатлява със своята огромна производителност - 50 т/час. Той разполага и с голяма площ за активно сепариране чрез уникалната многобарабанна вършачна система. 

При нея материалът преминава над задния битер, осигурява равномерен поток на материала без остри извивки и резки промени в посоката, което води до отлично качество на зърното и сламата. 

Прибиране на реколтата за рекордно кратко време: до 10% по-висока производителност, благодарение на новата конструкция Tangential Plus на контрабарабана на палцовия сепаратор.

Това са само част от множеството преимущества, с които тази серия разполага. Уверете се сами - поискайте своята персонална оферта от търговски представител на Мегатрон и не губете и зрънце в полето. 

Възползвайте се също и от добавената стойност на 5-годишната гаранция с всяка новозакупена машина, както и от възможността за John Deere финансиране. 

Запознайте се с всички модели от серия Т и изберете най-подходящия за вашето стопанство.

Повече информация за цялото портфолио с машини на официалния представител на John Deere за България -  Мегатрон, може да намерите на http://megatron.bg.