Анкета на Фермер.БГ показва какви са нагласите на фермерите за посещение на специализирани селскостопански изложения през месец Март 2015. В рамките на миналата седмица от общо 613 гласували (ограничено по уникален IP ) 46,82% отговарят, че ще посетят изложението АГРА 2015, което ще се проведе заедно с Винария в Пловдивския панаир от 4-и до 8-и Март.

 

Изложението БАТА Агро 2015, което ще се проведе в Стара Загора в периода 4-и - 7-и Март ще бъде посетено от 37,68% от гласувалите в анкетата. В нито едно от изложенията няма да присъстват 13,54% от гласувалите. 1,96% пък отговарят риторично, че ще присъстват на селскостопанското излижение МолдАгротех, което ще се проведе в Молдова от 4-и до 7-и Март.

 

Голяма част от фермерите в България ще посетят последователно и двете селскостопански изложения - АГРА в Пловдив и БАТА Агро в Стара Загора заради близкото разстояние по магистрала Тракия, заявяват земеделци пред Фермер.БГ. Интересът към инвестициите в селскостопанска техника преди старта на новата Програма за развитие на селските райони и по-специално мярка 4.1 се очаква да стимулират посещаемостта и на двете изложения, където ще бъдат представени както иновации, така и промо-оферти за фермерите.

 

Очаквайте много видео клипове и снимки от АГРА 2015 и БАТА Агро 2015 през Март - първо във Фермер.БГ и Трактор.БГ - Българският портал за селскостопанска техника.
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!