Икономичен. Свръхпроизводителен. Надежден. Това са характеристиките, които описват най-точно новите трактори Кировец. Машините, разработени да покрият изцяло всички очаквания на родните зърнопроизводители за високо натоварване и здравина.

 

Новата серия К-7 на руския гигант беше представена за първи път на Агритехника 2019 в Хановер

 


“Това е една абсолютно нова машина, която въплътява в себе си освен новото и иновативното, но и традицията - позната добре на българските фермери. Този трактор е олицетворение на нуждите на земеделските производители в България”, обясни пред Трактор.БГ Борис Филин, заместник директор “Продажби” в Петербургски тракторен завод.


Кировец К-7 е правилният избор за земеделските стопани, които са в основата на своя бизнес и участват действително в обработката на своята земя.


“Тракторът е възможно най-много механичен. Неговата философия е да няма толкова много компютри и дигитални системи. Това му дава доста сериозни възможности откъм ресурс, живот, ремонтопригодност и сравнително икономично обслужване и поддръжка”, разясни Светозар Киров, собственик на Пряспа - официалния дистрибутор на Петербургския тракторен завод за България.


Един от основните позитиви на трактора е неговото лесно управление. Производителят е успял да направи успешно връзката между новото и модерното, но и да запази лесното, конвенционално управление, което българските оператори познават най-добре.
Премиерният модел вече е достъпен в България.


“Кировец К-7 вече е на българския пазар. Убедени сме в това, че тракторът ще се приеме отлично от земеделските производители. С фирма Пряспа работим заедно от 2016 г. като успешно успяваме да задоволим нуждите на професионалните зърнопроизводители”, заключи Борис Филин.

 

Повече информация може да получите от официалния вносител на КИРОВЕЦ фирма ПРЯСПА на телефон 0887 70 80 22 и на интернет адрес www.kirovets.bg