KIOTI представя четири нови модела трактори от серията СК10. Удобни, с изцяло съвместим екологичен дизелов двигател Tier 4, собствено производство, тракторите са с мощност 35 и 40 к.с.. Серията СК10 осигурява мощност, екологична алтернатива за операторите и лесна поддръжка. Ниският разход на гориво и намалените нива на шума са запазена марка на серията СК10. Новите модели са изцяло ново следващо поколение на тракторите KIOTI и включват два модела с механична скоростна кутия и два модела с хидростатична трансмисия.

 
„Ние проектирахме нашата иновативна СК10 серия, като създадохме четири нови модела трактори, които гарантират висока производителност”, казва Петър Донг Кюн Ким – президент и главен изпълнителен директор на Daedong-USA, KIOTI Tractor. Новите модели СК10 предоставят качество и мощност и представляват идеалния избор за потребителите.
 
Новите модели СК10 гарантират безопасност и комфорт за оператора. Модерният дизайн на капака осигурява на оператора отлична видимост и позволява бърз и удобен достъп за поддръжка. Освен това, ергономичният дизайн, окачването на седалката, сервоусилвателят на волана и доброто разположение на джойстика, позволяват на оператора да работи комфортно във всяка ситуация.

 
Моделите HST разполагат с успешно изпитано и доказано, високопроизводително HST задвижване, което осигурява плавно и ефективно движение на трактора и в двете посоки. Двойните педали правят всяка работа по-лесна с намаляване на умората, когато се извършват повтарящи се действия.
 
Когато по желание HST педалът на газта е ангажиран,  HST педалът и оборотите на двигателя са синхронизирани и се намаля разходът на гориво. Тракторът е изключително подходящ за различни комунални услуги.
 
 
Новите трактори KIOTI от серията СК10 могат да работят с всякакъв вид земеделски и комунален инвентар и да бъдат оборудвани с челен товарач и багерна уредба.
 
Допълнителна информация за новата серия трактори KIOTI CK10 можете да получите от официалния вносите за България: СД Драганови: www.draganovi.bg 
 
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!