Понякога ни се пие нещо качествено с превъзходен вкус. Точно това се е случило с няколко холивудски звезди, които впоследствие се осмеляват да създадат собствена марка алкохолни напитки. Прескачайки за миг до света на алкохола, днес ще ви представим няколко знаменитости, които изпитват любов към качественото вино. Тя е толкова силна, че са създали собствена марка, информира Cafemom.com.

Брад Пит създаде лимитирано шампанско розе

Нина Добрев и Джулиан Хю

Канадската актриса с български корени Нина Добрев и приятелката й Джулиан Хю споделят сходен начин на живот. През март 2021 г. те пуснаха на пазара вина, които са нискокалорични, нисковъглехидратни, с ниско съдържание на заха, никакъв глутен и по стандартите на кето режима и веганската диета. Напитките се произвеждат в Напа, Калифорния.

Сара Джесика Паркър

През последните години звездата от “Сексът и градът” активно развива собствената и марка SJP. Наскоро тя разшири продуктовото си портфолио и пусна на пазара вина в сътрудничество с Invivo & Co. Паркър може да поблазни небцето ви с качествено розе и Совиньон Блан.

Снуп Дог

Снуп Дог е известен рапър, но също така и актьор. Освен джин той произвежда и собствена марка вина.

Камерън Диас  

Бизнес партньорството между актрисата Камерън Диас и Катрин Пауър даде началото на марката вино Avaline. Всичко започва от разговори на тема какво съдържа любимата им напитка. В търсене на отговора те решават да произведат вино, в чийто състав няма нищо излишно.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Както вече сме ви споменавали, Брад Пит има широко портфолио от бизнес начинания. Наскоро той пусна на пазара пенливо вино. Когато все още бяха заедно - през 2012 г., Анджелина и Брад купиха шато във Франция. Тогава самите те са взели участие в изработването на дизайна на бутилките и етикета на своето вино.

Франсис Форд Копола

Филмовият режисьор, продуцент и сценарист Франсис Форд Копола притежава собствена винарна в Сонома и собствена марка вино - Francis Ford Coppola Reserve.

София Копола

Явно любовта към виното е в кръвта на семейство Копола. През 2004 г. дъщерята на Франсис Форд Копола - София, започва да произвежда древната напитка в чест на духа на жените.

Дрю Баримор

Дрю Баримор е актриса и продуцент. В самото начало тя иска да произвежда италианско вино, но тъй като е от Калифорния, решава да съюзи сили с винопроизводител от Монтерей. Така на бял свят се появява марката Barrymore Wines.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Херцозите Уилям и Кейт се повозиха на трактор

Четирикратен шампион във Формула 1 направи първи стъпки в земеделието

Холивудски режисьор стана фермер, за да заснеме филм