Поддържането на земеделските машини и агропарка в добро състояние играе определяща роля за добрата земеделска работа и нейното качествено завършване. От сервизно обслужване имат нужда не само тракторите, комбайните и сеялките, но също така и целия инвентар. 

Дейностите на полето са трудоемки и продължителни, а това неминуемо се отразява върху състоянието на частите и в определен момент те изискват смяна.

Какво е важно да направите преди кампания и защо е препоръчително да избирате качествен и оторизиран сервиз?

По темата Трактор.БГ разговаря с Младен Стоянов, мениджър резервни части и сервиз в Тайтън Машинъри България по време на изложението БАТА Агро в Стара Загора.

“С оглед моментната ситуация на пазара и задълбочаващата се криза с доставките, е от изключителна важност клиентите да подготвят машините си колкото се може по-рано преди кампания. Също така да планират предсезонните обслужвания, зимните ремонти, по-тежките ремонти, за да бъдат сигурни, че машината ще работи когато това е необходимо. От наша страна ние гарантираме набор от резервни части, които поддържаме на склад и разбира се, наличността на сервиза - тогава, когато е нужен”, каза специалистът.

С оригинални резервни части и монтаж от сертифициран сервизен техник, вие си гарантирате безпроблемна работа на машините на полето и по-малко принудителни спирания по време на кампания.

Тайтън Машинъри България разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България - в София, Монтана, Плевен, Русе, Бургас, Добрич, Стара Загора. А също така и отделен магазин за резервни части в Шумен. 

Наред с това и тази година компанията представи на щанда си високопродуктивни машини и решения за всички.

“Традиционно като всяка година представяме пълен набор от продукти, необходими на една машина, за да може да прави всички операции в полето напълно автоматизирано. Работим със световни лидери в производството на навигационно оборудване - Trimble произвеждат специално за CNH, а отскоро и с Raven”, посочи Стоянов.

Освен това Тайтън Машинъри България се похвали и с една нова разработка.

“От началото на годината завършихме проект, по който работихме от доста дълго време. Представяме на пазара нова линия масло, което е разработено, специално за Тайтън Машинъри. Брандът е T Line. Разполага с цялата гама от смазочни продукти, необходими за селското стопанство като акцентът е върху машините Case IH и е абсолютен еквивалент на оригиналното масло, предлагано от Petronas”, разказа Младен Стоянов.

Скоро предстои да стартира жътвената кампания. Ето какво Младен Стоянов посъветва фермерите, за да премине тя гладко и успешно за всеки един от тях.

“Препоръчвам на фермерите да направят пълен оглед на своите машини, да спазват предписанията, описани в ръководството за експлоатация и разбира се, при нужда да се свързват с нас.

В момента имаме и активна кампания за предсезонна заявка за резервни части, свързана с комбайни, като отстъпката, която предлагаме е 25%. Кампанията свършва съвсем скоро, така че призовавам всички фермери, които имат нужда да се свържат с нас, за да подсигурим правилната жътва в началото на юни”, каза Стоянов.

За въпроси и нужда от повече информация може да се свържете с Тайтън Машинъри България на *4040 и на www.titanmachinery.bg