Мина Варджиева е технолог с 25-годишен опит. Тя е взела присърце мисията да възстановява традиционни технологии, чрез които едно време стопаните са превръщали издоеното мляко във вкусен продукт. С нея се запознахме на Фермер Експо Раковски, където тя демонстрира направата на ръчен кашкавал.
Как се прави ръчен кашкавал?
Мина Варджиева е технолог, с нея се запознахме на Фермер Експо Раковски
Oперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео представяне
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
Система дава актуална информация за процеса на отглеждане на храната
Проектът води до подобрена видимост на веригата за доставка на стоки
Оперативна група "Знание, опит и предприемачество" - видео презентация
Българската оперативна група "Знание, опит и предприемачество" разработва проект за децентрализирана интелигентна система за проследяване на произхода и качеството на произведените стоки
Децентрализирана система записва целия производствен процес
Иновативната система, носеща името FOOD TRACEABILITY, служи за управление на работните процеси чрез блокчейн технология
1 КОМЕНТАРА
04.10.2019