Италианската компания Seppi M има 75-годишна история и се е специализирала в производството на раздробителна техника за селското и горското стопанство и ландшафтното строителство. На българския пазар фирмата се представлява от Варекс ООД.
 
Seppi M се позиционира на пазара предимно с надробителна техника - надробители за различни видове терени – полски, горски, камъни, дървени трупи. За тези цели имаме много широко портфолио от машини, каза пред Трактор.БГ Лоренц Сепи, Президент на Seppi M.

Най-разпространени в България са т.нар горски надробители. Те са отличен помощник при разработване на пустеещи земи, както и при почистване на мери, пасища, стърнища, горски терени.

На Агритехника 2013 италианският производител показа най-новите модели горски надробители Seppi M - машини, подходящи предимно за  преустройване на запустели и необработвани дълго време земи с цел отглеждане на култури като царевица, слънчоглед и пшеница.

Портфолиото на Seppi M включва още разнообразни машини, които Варекс ООД предлага и на българския пазар – различни видове мулчери с диаметър на надробяване от 3 до 11 см., машини за изкореняване на корени, за надробяване на камъни и прокопаване на горски просеки, които намират отлично приложение в България.

Основното предимство на надробителната техника Seppi M е гатрантираната здравина на всяка една машина. Компанията прави сериозни инвестиции в иновации и проучвания за подобряване на качествата на предлаганата техника. Всички работни органи се изработват от качествени метали. Правят се покрития и от волфрамови сплави, посочи Явор Хранов, Специалист продажби, Варекс ООД.

Гледайте ВИДЕО за надробителите Seppi M във Фермер.БГ Web TV:




Повече подробности за технически характеристики на машините от портфолиото на Seppi M можете да научите от Варекс ООД:

Варекс ООД
02 9309970
[email protected]
http://www.varex.bg
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!