Не просто мощността (до 691 к.с.) или размерът убедиха журито на FARM MACHINE 2022, че именно John Deere серия 9 трябва да бъде Машина на годината в категория XXL трактор.

Kuhn Multi Leader XT грабна награда от FARM MACHINE 2022

Първата причина, която идва на ум на Питър Скилтън, член на журито, сред което и Трактор.БГ, е свързаността и функциите за автоматизация на този модерен трактор. Серията 9 обаче спечели журито с още:


„След като работихме с машината на полето, ние и други членове на журито, останахме изключително впечатлени от ниското ниво на шум в кабината, въпреки високото ниво на производителност“, добави Скилтън и наблегна и на кабината, която по негови думи е много удобна.

Claas Trion се окичи с наградата FARM MACHINE 2022

Всъщност да, новата кабина на John Deere серия 9, е чудесно място за започване на дълъг ден на полето. Просторна. Тиха. Добре оборудвана. Аудиосистемата предоставя ново ниво на качество на звука с 6 високоговорители и мощен събуфер. Седалка Active Seat II с бързо реагиращо електрическо окачване изолира 90% от вертикалните движения за изключително плавна возия, докато операторът се наслаждава на вградената функция за масажиране.

Това е новата деветка на John Deere
Компанията направи значителна промяна в своите 9 серии. Всички модели идват с повече мощност и всички освен най-големия получават изцяло нов, произведен от John Deere двигател с мощност до 649 к.с. Топ моделът все още работи с двигател на Cummins.


Щрак и готово с AutoSetup
Настройте работните задачи предварително в John Deere Operations Center, като използвате AutoSetup, и ги изпратете безжично на вашите трактори серия 9. Без повече забавяния. Без повече грешки. Само едно докосване и започвате.

 

Очаквайте победителите и в останалите категории на FARM MACHINE 2022 да станат ясни до 23 март.