Фирма Универсал АГРО представи по време на изложението АГРА множество новости в областта на животновъдните ферми и подръжката на затревените площи.

 

От тази пролет фирма Универсал АГРО предлага италиански шредери на фирма Ferri, които са популярни в цяла Европа със своето високо качество и производителност:


За Фермер.БГ Венцислав Георгиев , мениджър в компанията, представи всички нови продукти: "От тази година с гордост можем да кажем, че нашата фирма Универсал Агро е представител на италианска фирма Ferri за шредери и мулчери. Тя е с изключително високо качество и се позлва с много добро име на европейския и световния пазар. Фирмата е с доста дългогодишна история. Има заводи в Америка, Русия, Франция като основния е разбира се в Италия. Като технически параметри на новите шредери може да представим че са с възможност за нарязване на клонки и дървета размер от 1.5 см. до 6 см. При шредерите и при горските шредери имаме възможност за нарязване на дървета от 20 до 40 см като сами по себе си размерите говорят за високото качество на марката. "

 

 

Шредерите Ferri могат да бъдат оборудвани както с чапи за нарязване и мулчиране на трева и дребни клонки, така и с чукове за нарязване на по-големи клони и храсти. Те са със специално покритие, което предпазва от нараняването им при тежки условия на работа. Шредерите имат изключително здрав редуктор, като стандартно са оборудвани с кардан. Задвижването се извършва посредством ремъци, които са изключително здрави и издържат на необходимото натоварване и могат да се справят с по-дебелите храсти и клони.


© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!