Практическа работилница за корпоративни стратегии в агросектора предлага вторият онлайн уъркшоп, организиран от Институт за агростратегии и иновации - EIT Food Hub България, в партньорство със Съюз на преработвателите на плодове и зеленчуци и Университет по хранителни технологии - Пловдив.

Млади фермери отново ще мерят сили за престижна награда в Брюксел

„От фермата до трапезата и как да направим корпоративна стратегия 2030“ е темата на семинара, който ще се проведе на 2 декември от 12:30 часа в платформата ZOOM. Той е насочен към всички заинтересовани страни в сферата на хранително-вкусовата промишленост и се осъществява с подкрепата на Европейския институт за иновации и технологии в храните (EIT Food).

Участниците ще имат възможността да работят в групи по теми, свързани с корпоративната стратегия на своите предприятия. Чрез интерактивния формат на събитието те ще влязат в ролите на експерти в сферата на продажби, маркетинг, финанси, разработване на продукти, доставки, логистика, и т.н. Под формата на игра ще измислят стратегии как да реагират на пазарните промени, които предстоят от въвеждането на стратегията "От фермата до трапезата" в следващите 10 години, обещават организаторите

Уоркшопът е подходящ за отделите по маркетинг и бизнес развитие на компаниите от преработвателната промишленост, студенти, стартъпи, предприемачи и широк спектър от представители на агро-хранителния сектор.

Можете да участвате безплатно чрез предварителна заявка. Вижте цялата програма на събитието тук.