Една от най-младите фирми вносители на земеделска техника ИнтерАгри България АД направи сериозна заявка за присъствие на пазара с дебютното си участие на Международното изложение АГРА 2014. Фирмата представи пълното портфолио трактори и комбайни New Holland в самостоятелна палата на площ от над 3500 кв.м. От началото на 2013 г. ИнтерАгри България е единственият официален вносител на марката New Holland.


В официалния дебют на ИнтерАгри участие взеха и партньорите от New Holland Agriculture – Италия. На това изложение, заедно с ИнтерАгри, ние създаваме едно партньорство с цел да бъдем все по-близо и по-полезни всеки ден на всеки фермер и да отговорим на индивидуалните нужди на всяко стопанство с нашите продукти, посочи Франческо Вецали, Бизнес директор за Балканите на New Holland Agriculture.

В продуктовата линия на New Holland има комбайни, както за по-малките земеделски производители, така и за най-големите. Най-големият комбайн CR 9090 има записан Световен рекорд на Гинес по производителност и чистота на продукцията. ИнтерАгри показа и останалите модели от серията CR. Премиера на българския пазар направи и новата серия CX 8000 – Elevation. Посетителите на АГРА видяха и още два уникални комбайна - новата генерация машини TC за по-малките фермери, както и комбайнът CR 9070, оборудван за пръв път с гумени вериги.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



Изключително разнообразна е гамата и при тракторите New Holland като се започне от диапазона 30-35-40 к.с. до 700 к.с. стигат като гама тракторите New Holland. Това на практика гарантира покриване на нуждите на всеки земеделец, посочи Даниел Минев, Изпълнителен директор ИнтерАгри България АД

Своите премиери за България направиха сериите трактори Т6, Т7 и Т8 -  с новите безстепенни трансмисии Auto Command като покриват диапазона от 120 до 420 к.с. Тракторът New Holland Т8 Auto Command е Машина на 2014 година от изложението Агритехника. Серията включва 6 модела от 273 до 419 к.с., и задвижва от ECOBlue™ Cursor двигатели. Трансмисията Auto Command™ следва натовареността на двигателя и намира оптималното съотношение за предаване на мощността към задвижващия вал. Така се оптимизират разходът на гориво и натовареността на отделните агрегати.

Важна част от поддръжката на богатото портфолио от машини, които ИнтерАгри предлага на пазара, е сервизното обслужване и обезпечеността с резервни части за машините: Експресната доставка на резервни части до клиента се осъществява без оскъпяване. ИнтерАгри изцяло обезпечава и сервизното обслужване на машините като работи с мрежа от дилъри в цялата страна, каза Даниел Минев.


От New Holland Agriculture са избрали за партньор ИнтерАгри, за да развият заедно пазара на New Holland в България, заедно със сервиза и резервните част до нива, недостигани до момента:

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!