Здрави, висококачествени, мощни и прецизни– такива са селскостопанските машини, които Интерагри България предлага на земеделските производители. 

И тази година компанията доказа, че не пести усилия, за да задоволи всички индивидуални и високи изисквания на фермерите. 

На впечатляващия щанд на фирмата по време на обновеното издание на изложението БАТА АГРО  2019 посетителите имаха възможност да видят най-прецизните високоскоростни сеялки - KINZE, осигуряващи дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията, а също така здравите и характерни с високата си производителност машини на лидера в тази област GREGOIRE BESSON. 

„Вярваме, че това е най-мощната и високоефективна сеялка на пазара. В допълнение, тя е екстремно прецизна и може да се справи с всякакви условия на полето – от необработено до напълно обработено поле.

Едно от нещата, с които сме особено горди в сеялката Kinze, е прецизността при сингулацията и перфектния контрол на дълбочината на изсяване“, каза Робърт Дерксен, директор продажби Kinze Europe. 

При култури като царевицата и слънчогледа това е изключително важно. Тежестта на сеялката допринася, така че стопаните получават перфектно изсяване всеки път и то без компромиси. 
Сеялките Kinze са препоръчвани за използване в условията на българските земи, заради тежката и трудна за обработка почва тук. 


Робърт Дерксен: Каня ви да посетите нашия български дилър Интерагри, за да се запознаете детайлно със сеялките Kinze. Те имат страхотен екип по поддръжката и сервиза и са страхотни партньори. 

Безкомпромисни на полето са и почвообработващите машини на над 200-годишната фирма GREGOIRE BESSON, представена у нас от 2014 година от Интерагри България. 

„Обръщателните плугове на  Gregoire Besson са едни от най-популярните сред българските земеделски производители. Този вид плугове са подходящи за трактори New Holland с 300 и 360 к.с.“, разказа  Чаба Урбан, регионален директор на Gregoire Besson за Централна и Източна Европа. 

Гамата от възможности, които произвежда Gregoire Besson на почвообработващи машини е широка и Интерагри предлага голяма част от тях на българския пазар.  

В каталога на фабриката, позиционирана във Франция, могат да се намерят плугове както за големи, така и за по-малки стопанства. Заедно с това компанията предлага и целия необходим прикачен инвентар за едно земеделско стопанство. 

От 2017-а година Интерагри, единственият официален вносител на марката New Holland за България добави към своето портфолио и строителната техника на бранда. Тя включва мини челни и мини верижни товарачи, колесни товарачи, багер товарачи и мини багери до 6 тона. 

Две от машините бяха показани и на изложението БАТА АГРО 2019 – мини челен товарач и багер товарач. 
Машините от строителната гама на New Holland, както тракторите и комбайните на марката, са с изключително нисък разход на гориво и ниски оперативни разходи. 

За повече информация можете да се обадите на националния телефон на Интерагри България 0700 46 666.