Дългоочакваната игра за земеделие Farm Manager 2022 излезе за Playstation 4 и Playstation 5. Новата част от поредицата за лидерите - стратези в земеделието позволява на играча да поема ролята на фермер и да управлява собственото си стопанство, съобщиха разработчиците от Ultimate Games SA.

Украинското зърно се спасява през Румъния

Farm Manager 2022 предлага редица възможности за обработване на земя и отглеждане на животни, както и управление на служителите и грижа за техниката.

„Това е игра с цялостен подход към земеделието, предоставяща на играчите часове релаксиращ и завладяващ геймплей. Във Farm Manager 2022 играчът започва от скромен парцел земя - останалото зависи от него. Разработчиците са подготвили много интересни опции, което означава, че играчът има голямо поле за изява“,   каза Рафал Йелонек, главен оперативен директор, Ultimate Games SA.

Наред с това геймплеят е значително повлиян от сезоните на годината и променящите се метеорологични условия.

В сравнение с предишната част, Farm Manager 2022 предлага на играчите много подобрения и нови елементи. Броят на растенията, животните и машините видимо се е увеличил. Играта предлага строеж на различни специални сгради, а на играчите се предоставят нови възможности за автоматизиране на процесите на управление на фермата. Този път създателите също са поставили повече акцент върху финансовата страна и наличието на случайни събития, каквито са климатичните промени. Очевидно разработчиците не са забравили, че “земеделието е завод на открито”.