Гюлвер Мехмедова  (gugito80 ) е седмичният победител в съвместната игра на Тайтън Машинъри България и Социалната мрежа Фермер.БГ „Горд съм да бъда фермер“.

Снимката „Малък фермер“ оглави седмичната класация, като събра 2565 гласа.

Седмичният победител печели оригинална шапка Case IH, осигурена от Tайтън Машинъри България, както и Захранване на портфейла в профила си в Социалната мрежа Фермер.БГ с 20 лв.

Всички останали участници продължават да се борят за атрактивните месечни награди, както и за голямата награда, която ще бъде връчена през октомври.

Продължавайте да качвате снимки и видео на аграрна тематика, за да се включите в играта, в която ви очакват още много изненади!
 
Припомняме условията и правилата за участие в играта "Горд съм да бъде Фермер":

В играта могат да се включат всички активни потребители на Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Те трябва да изпратят снимка/видео на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител. Може да се участва с неограничен брой снимки/видео.

Всяка седмица финалистът с най-висок рейтинг получава една от седмичните награди – рекламни шапки, якета, портфейли, ключодържатели, тениски и много други, предоставени от Тайтън Машинъри. Фермер.БГ награждава снимката с най-висок седмичен рейтинг със Захранване на портфейла в профила на финалиста с 20 лв. Всеки месец тримата финалисти с най-висок рейтинг за снимките си ще получат месечни награди, сред които рекламни часовници, макети на трактори, раници, куфари с инструменти и др. от Тайтън Машинъри България, както и захранване на портфейлите във Фермер.БГ на тримата седмични финалист с по 30 лв.

Снимките в топ 20 от всеки месец, ще участват в томболата за големите награди Tороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена – Беленташ.

Включването в играта става чрез регистрация във Фермер.БГ. Снимките трябва да бъдат придружени от кратко описание, в което се посочва: място и характер на събитието, заглавие на снимката, име на автора. На създадената специално за целта страница tmb.fermer.bg потребителите могат да гласуват онлайн за най-харесваната и атрактивна снимка, заснета от участник в конкурса. Всеки потребител има право да гласува за всяка снимка/видео от конкурса най-много по веднъж на ден.

Играта ще продължи до 30 септември  2013 година. Обявяването и връчването на голямата награда ще се проведе на церемония в присъствието на нотариус през месец октомври  2013 г.




 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!