От началото на тази година фирма ТЕХНО ГРУП-М гр.Сливен е основен вносител на продуктите Hittner – Хърватия – компания, специализирана в производството на трактори - влекачи за горското стопанство, малки селскостопански трактори и всички видове части за тях. Високото качество на машините е гарантирано с внедряването на двигатели DEUTZ и Lombardini, както и хидравлични помпи на SAUER и DANFOSS.

 

В продължение на няколко години компанията Hittner се е наложила като една от най-успешните в Хърватия и като допълнителен бонус за положените усилия за спечелване на пазара, лидерство и пример за качеството, бе наградена със "Златна купа 2008" за изключителни заслуги в качеството на работата. Компанията е удостоена и с наградата "Хърватска газела" за бързата реакция и адаптация към пазарните условия, по-прогресивен подход към търговията, прилагане на нови знания, технологии и растеж, които се базират на иновациите им.
 


Универсален трактор, модел EcoTrac 40 – селскостопански мултипликационен трактор с двигател 40 к.с., както и качествени продукти за оборудване на двигатея от Sauer, Danfoss, Linde, SKF, двигатели на Lombardini – Италия или немски двигатели Deutz.

 

С 9-степенна скоростна кутия, EcoTrac мощен компактен трактор, който може да се използва в повечето стандартни селскостопански дейности за работа при всякакви условия. Hittner предлага няколко модификации на многофункционалния трактор EcoTrac.
 


HUNTERFROST H-210 – най-новият продукт на Hittner, е уникален за европейския пазар. Системата на работа HUNTERFROSTA H-210 е дисперсия на горещ въздух върху масива за защита от слана и измръзване. Газовата турбина издухва горещия въздух до 70 м. от всяка страна на машината. Основните предимства при използването на HUNTERFROSTA H-210 е добрата производителност (покрива площ от 4-8 хектара), лесната поддръжка и ниска цена.



Hittner има разрешението да произвежда и практични противопожарни коли EcoTrac 12, позволяващи да се достигне до пожарното огнище там, където не е възможно да се доближат други противопожарни коли. Подходящи са за гасене на пожари от клас А и Б.


Влекач-снегорин EcoTrac 120, използва се изключително успешно там, където теренът е недостъпен за другите стандартни превозни средства.

 

EcoTrac 120V е горски влекач пригоден за работа в изключителни тежки условия.

В стремежа си да удоволетворят нарастналите нужди от по-мощни горски трактори Hittner създава ново поколение горски влекачи EcoTrac 140 V – мощен, със задвижване на всички колела, хидроусилвател на кормилото, блокаж на диференциала, маневрен. Влекачът е с дистанционно контролиране на лебедката, мултимедийно устройство с камера за наблюдение на областта зад трактора.

 

Горски влекач EcoTrac 55V – по своя размер и маневреност е уникален в света на този клас горски трактори. Освен горските и земеделските машини, Hittner предлага косачки, фрези, мулчери и ремаркета.


Hittner е в непрекъснат иновационен процес и работи, за да подобри качеството на своите услуги, за които са получили ISO 9001 и 14001. Мотото на компанията е „Ние можем да направим повече от другите!”, и е доказано през годините.

 

Допълнителна инфоемация за пълното портфолио продукти Hittner можете да получите от основния вносител ТЕХНО ГРУП-М ООД:


гр. Сливен

Ул.”Банско шосе №55

0888587093, 0887635343
044663007

www.traktoribg.com

www.hittner.hr