Зелевите култури са едни от традиционните за отглеждане в България и сега е моментът да се подготвите за тяхната сеитба. Доверете се на лидера Синджента, който предлага широка гама от хибридни сортове и продукти за борба с вредителите, с които да си гарантирате отлични резултати.

Семена и растителна защита при зелеви култури за сезон 2021 г. са акцент на втория онлайн семинар, в който експертите на Синджента споделят ценни съвети и ви запознават с новите продукти на пазара. 

Синджента предлага разнообразно портфолио от семена за зеле, които обхващат всички периоди на производство. При пролетното зеле ще бъде представен новият хибрид Лауда F1, който е и най-бързият представител на пазара в този сегмент с едва 45 дни вегетационен период. 

За основно производство пък може да заложите на хибрида Есказу, който се отличава с изключителна устойчивост на напукване. 

При карфиолите има цели три нови предложения, които са CMS иновации. 

Вижте какви са предимствата и на иновативния продукт за растителна защита на зелеви култури Форс Ево, благодарение на който може да се справите с телените червеи.

Другият акцент на уебинара е борбата с мана и алтернария при зелеви култури благодарение на Ридомил Голд Р.

Нашите топ лектори:

•    Мирослав Ангелов, маркетинг мениджър за зеленчукови семена в Синджента за България, Сърбия, Босна и Херцеговина и Северна Македония;
•    Петър Милчев, маркетинг мениджър за растителна защита при трайни насаждения и зеленчуци за България, Северна Македония, Сърбия и Черна гора.

Присъединете се към уебинара:

•    Кога: 18 март (четвъртък) от 19:30 ч.;
•    Как: Излъчване на живо във Фейсбук;
•    Къде: Участвайте, като натиснете ТУК.

Събитието се предава на живо и от Агри.БГ като медиен партньор. Следете ни на сайта, във Фейсбук и канала в YouTube. Организаторите ще отговорят на всички въпроси, изпратени по време на стрийма и като коментари в статията, след края на събитието.