От 27 до 31 октомври в румънската столица Букурещ се провежда Международния панаир на продукти и оборудване в областта на земеделието, градинарството, лозарството и животновъдството INDAGRA. 

Вижте индикативния график за Кампания 2021

Съвместен щанд тази година са разположили четири български браншови организации - Съюзът на дунавските овощари, Добруджанския овощарски съюз, Българска асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните и Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция. 

„Радвам се, че скоро ще можем да се видим безопасно в изложбения център ROMEXPO. С организирането на тези събития ние се стремим да популяризираме румънската бизнес среда, като подкрепяме участващите компании и техните политики за развитие. Доволни сме от големия брой изложители, които се интересуват от участие в INDAGRA и INDAGRA FOOD & CARNEXPO и уверяваме всички, че събитията ще се проведат в съответствие със законодателството и препоръките за общественото здраве“, каза Михай Кострис, изпълнителен директор на ROMEXPO - организатор на панаира.

Събитието представя тенденциите от 2021 г. в областта на селското стопанство, лозарството, градинарството и животновъдството и е идеалната възможност за представяне на иновации в този сектор и решения, които водят до подобряване на представянето в селскостопанския бизнес.