Фирма Оптиком ООД направи първа копка на нов търговско сeрвизен център в град Монтана. На собствен парцел от 7400 кв.м Оптиком ще изгради административни, сервизни и търговски помещения, както и модерна експозиционна площ за машините, които предлага – Laverda, JCB, McCormic, Мonosem, Sulky, Ovlac и други. Изграждането на базата ще продължи една година.

Тази инвестиция означава, че Оптиком има дългосрочни цели и намерения на пазара на агротехника, каза Веселин Генев, управител на компанията. Той благодари за подкрепата, която компанията получава за изграждането на базата на кмета на Община Монтана г-н Златко Живков.  

Фирма Оптиком има 22-годишна история и е сред лидерите на пазара на земеделска техникав страната. От месец април фирма Оптиком прибави в продуктовата си гама и високотехнологичните италиански трактори McCormic, чиято премиера ще бъде на изложението БАТА АГРО 2014 от 26 до 29 май в Стара Загора.

Оптиком е първият инвеститор на територията на Технологичен парк Монтана.

Реализацията на проекта е възможна и благодарение на отличната работа и постигнати резултати на екипа на търговското представителство на Оптиком в град Монтана в лицето на ръководителя Алексей Върбанов, сервизните специалисти Станислав Драгомиров и Мирослав Каменов и специалиста по резервни части Валентин Димитров, подчерта Веселин Генев.

Гости на събитието бяха кметът на Община Монтана Златко Живков, Главният секретар на Общината Мариус Конов и зам-кметът Тихомир Антонов.

Искам да благодаря на Оптиком, че ни се довериха и са първият инвеститор в Технологичния парк на Монтана. Центърът се изгражда на изклюително ключово място, тъй като след година от тук ще минава новото трасе на главен път Е-79.  
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!