Меркурий Агро и Ко специализира в търговията с разнообразна селскостопанска техника и резервни части за нея, като в момента акцентира върху машините с марка FIMAKS. Те се предлагат на малки и големи ферми, на разумни цени и с високо качество. Един от доволните клиенти е Кирил Лазаров от село Славяново, който прави покупка на цистерна и миксер.

Цистерната за течен тор FST 20 000 изсмуква суспензията и равномерно я разпръсква на полето. Оборудвана е с хидравлично регулируемо рамо, специално проектирано икономично шаси, комфортно при работи във всички терени с гуми и широка флотация. 

Вертикалните миксери FIMAKS FMV са оборудвани с режещи ножове, които създават хомогенна смес в правилно съотношение фураж-добавка. Дизайнът на шнека и кофата прави миксерите по-хигиенични, като не остава материал в кофата след разтоварване на фуражите.

Меркурий Агро и Ко предлага и тороразпръскващи ремаркета за оборска тор, които разполагат със специално проектирани бъркалки за по-качествено разпръскване. Торът се пренася до бъркалките чрез оптимално здрава верига. Специално разработено каучуково окачване поглъща вибрациите по време на работа и осигурява по-добра стабилност на трактора.