Агритоп представи цялостни решения за животновъдните ферми  на изложението БАТА АГРО Есен 2015. Компанията, която е специализирана в предлагането на машини и оборудване за управление на животновъдните ферми показа богато разнообразие от продукти за ефективна работа във фермата:
 
„Основните акценти, които представяме тази година на Бата Агро са фирма Joskin, която се представя с транспортни ремаркета, ремаркета за сух тор и цистерни за течен тор ; фирма RIELA, която е немски производител на фуражни смесители, фуражни кухни и силозни стопанства; фирма Weidemann, която представя няколко модела телескопични и колесни товарачи. На нашия щанд можете да откриете и продукти на фирма Delaval , които представят цялостни решения за кравефермите.“, посочи Момчил Тасков, търговски мениджър на Агритоп. 


 
Фуражните кухни носят редица ползи на животновъдите, тъй като им дават независимост и чрез тях фермерите могат сами да произвеждат своите качествени фуражи. Фуражните кухни на RIELA, които Агритоп представи са високопродуктивни и са подходящи за малки, средни и големи животновъдни ферми. „На БАТА Агро Есен представяме на щанда на Агритоп фуражна кухня с марката RIELA. Тя е подходяща за малки и големи животновъдни ферми, където фермерите да могат сами да произвеждат висококачествен фураж.“, посочи Клаус Кункемьолер, търговски мениджър експорт на RIELA.


 
С фуражните кухни RIELA всеки фермер може сам да определя и следи състава на храните в съответствие с нуждите на животните, според техните вид, възраст и състояние, с гаранцията за високо качество на фуражите. 
 
Относно партньорството си Агритоп Клаус Кункемьолер посочи: „Изключително доволни сме от нашия български дилър – Агритоп. С тях работим вече повече от 3 години, като започнахме в началото със сушилни за зърно и фуражни кухни. Изградихме доверие в тях и бихме искали да предлагат по-богато портфолио на нашите машини и заедно с това да достигнем по-голям пазарен дял на Riela в България.“


 
Агритоп съвместно с немския си партньор RIELA осигурява цялостно проектиране, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръженията.
 
Електрическият товарач Weidemann E-Hoftrac, който получи златен медал за иновация през март тази година, също бе показан на БАТА АГРО Есен 2015.
 
Това е една уникална машина, подходяща за животновъдните стопанства, която е в синхрон с екологичните норми и изисквания, ставащи все по-големи към земеделските стопанства. Товарачът има изцяло електрическо задвижване и е важна иновация в производството на Weidemann. 

 
„Weidemann E-Hoftrac е първият по рода си мини товарач с електрическа трансмисия, която спокойно може да работи около 6 часа на батерия без да се зарежда. Хубавото при тази машина е, че има почти същите технически характеристики като дизеловите двигатели. Но машината с електрическа трансмисия има по-добри повдигащи показатели спрямо дизеловите - с 300  кг.“, подчерта Михаел Франке, регионален мениджър Продажби Weidemann.
 
Този електрически товарач Weideman, също като другите от дизеловата серия, има чупеща рама в средата, което осигурява висока маневреност при работа във фермите. Машината е оборудвана също така с LED осветление, а мултифункционален джойстик управлява всички основни работни процеси и натоварването на двигателя. С цел безопасност, машината е оборудвана с ролбар, който е хидравлично сгъваем. Това позволява влизане в животновъдни ферми и оранжерии.

 
За в бъдеще ще работим усилено с Агритоп да увеличим пазарните дялове в България с по-добри услуги и модели, които да се предлагат. Изключително добре работим в посока на сервизното обслужване, като  доставяме нужните резервни части изключително бързо, а те съответно  биват  професионално сменяни от сервизните техници на Агритоп, като всеки от тях е преминал специално обучение в нашите заводи.“, каза още Михаел Франке от Weidemann.
 
 
Агритоп гарантират отлична обезпеченост с резервни части и бързо сервизно обслужване при необходимост: „Категорично потвърждавам че можем да реагираме веднага, тъй като основно в сектора в който се занимава фирма Агритоп, нещата винаги са много спешни, тък като животните изискват 24 часа машини, които да помагат на фермерите“, каза търговският мениджър на Агритоп Момчил Тасков.

 
През целият период на изложението екипът на Агритоп посрещаше животновъдите и ги консултираше за взимането на правилните решения за модернизация, изграждане и управление  на техните ферми.


 
От миналата година Агритоп  вече покрива пълната гама от консумативи и машини за животновъдните ферми, тъй като работим с Немския производител и Ибека Панто, които предоставят храни за животните. Другото ни направление са ни машините, фуражораздаващи ремаркета, поливни машини, транспортни ремаркета, колесни товарачи от фирма Weidemann, фуражни кухни от фирма Rila. Надяваме се през новия програмен период фирма Агритоп да се популяризира във все повече животновъдни обекти.
 
Повече информация за продуктите и услугите предлагани от фирма Агритоп може да получите в интернет на адрес www.agritop.bg или на телефон: 02 / 971 26 20
 
 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!