Консултациите с фермери по населените им места продължават и през ноември. Месецът е почти преполовен, но Национална служба съвети в земеделието е планирала доста изнесени приемни и през останалите 17 дена.

Фермери, научете какво е новото в храненето на биозеленчуци

Поради динамичната обстановка, свързана с пандемията, и въвежданите нови мерки част от срещите могат да се отменят или отложат. Ето защо е най-добре предварително да се свържете с експертите от съответния териториален областен офис, като телефоните за връзка са посочени в графика.

Списъкът с изнесените приемни за ноември може да намерите ТУК.

През ноември по план от тези консултации могат да се възползват фермерите от следните области по азбучен ред: Варна, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Пазарджик. Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Шумен. Населените места, включени в програмата, са общо 106.

На място може да зададете всякакви въпроси, свързани със стопанството, актуалните мерки по ПРСР или директни плащания, възможността за подаване на заявления или представянето на консултантски пакети.

Друга инициатива на консултантите по земеделие са онлайн семинарите, където специалисти в дадена област дават полезна практическа информация по различни теми в селското стопанство. Списък на предстоящите събития може да видите ТУК.