За да не пропуснете някое от задължителните изискванията, които трябва да спазвате като земеделски стопани по избраните схемите за директни плащания или като бенефициенти по ПРСР, може да се възползвате от безплатни консултации. Списъкът за октомври с изнесените приемни по места, дати и часове може да видите ТУК.

Кризата с торовете 

Графикът се актуализира периодично, като последната редакция е направена на 5 октомври. Идеята е всеки фермер да може на място в региона си да получи актуална информация и съвети, включително възможностите за финансиране по Втори стълб на ОСП, допълват от Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ).

Експертите на териториалните областни офиси на Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) консултират на място, а ако имате въпроси, погледнете посочените телефони за връзка в индикативния график.

Списъкът за октомври включва изнесени приемни в следните области – Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, София, Стара Загора, Търговище, Хасково и Ямбол.