Социалната мрежа на българските фермери Фермер.БГ се наложи през последните години като водеща медия в селскостопанския сектор в България. През годините изградихме име на обективна и критична аграрна медия, макар да попадаме често под ударите на властимащите заради корективните си и не винаги „удобни“ въпроси и публикации. 
 
Провокирани сме най-често от мненията, коментарите и реалните проблеми на нашите читатели – земеделските производители.
 
За да продължим да бъдем в услуга на своите читатели като водеща социална медия в агросектора, от началото на месец октомври, младият екип на Фермер.БГ предоставя възможност на своите потребители да участват в предавания „на живо“ в новото ни уеб студио във Велико Търново, за да коментираме заедно актуалните теми от сектора. 
 
Фермер.БГ предоставя за безвъзмездно ползване конферентна зала в центъра на Велико Търново с 30 до 40 места за провеждане на фермерски семинари и срещи по актуални теми в агросектора. 

За допълнителна информация и заявки за ползване на залата, заявки за видео заснемания, презентации, коментарни излъчвания и др. пишете на : [email protected] или се обаждайте на : 0877 07 00 07 ; 0878 888 917 * телефонните разговори се записват
 

 
 
 
 


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!