Фермер 2000 обяви новата си ценова листа за 2009 година валидна от 1ви февруари с ценово намаление от 6.5% средно. “Massey Ferguson, Manitou, Antonio Carraro и всички други доставчици са добре запознати с трудната обстановка в България и са намалили цените си” казва Николай Ангелов, търговски директор на Фермер 2000. “Не е тайна, че цените на горивото и металите са намалени. След две години постоянно повишение на цената сега пазара се самокорегира “ добавя Ренън Зундер, изпълнителен директор на Фермер 2000.

Фермер 2000 също така обявява намаление с 8% на силозите Приве, които са № 1 производител на силози в Европа, а ръководителят на отдела за изграждане на силози на Фермер 2000 Пламен Петков добавя, че през изминалата година са изградени и пуснати в експлоатация шест силозни бази с обща вместимост над 60,000 тона.


    


Тази година ФЕРМЕР 2000 ще представи на своя щанд на международното изложение АГРА 2009 за първи път в България новите серии трактори Massey Ferguson MF8600 и комбайни Massey Ferguson Centora. Машините ще предизвикат интереса на фермерите със заложените в тях съвременни технологии за повишаване на производителността, иновативния си дизайн и екологичните си и икономични двигатели.