Компанията за селскостопанска техника Фермер 2000 разшири портфолиото си от предлагани машини за българските стопани. Фирмата вече предлага бранда Tulip –  холандският лидер в производството на тороразпръскващи машини, който държи на високото качество.
 
За производството на торачките си, Tulip използва машини от последно поколение за 3D рязане на металите. Всички детайли се боядисват прахово, а висококачественото прахово покритие дава дълъг живот на машините, като ги предпазва от агресивното действие на тора. 

 
Предлаганите тороразпръсквачки Tulip са с обем на бункара от 760 до 3600 литра и работна ширина от 6 до 36 метра. Едно от предимствата на торачките Tulip, е че са с противоположно въртящи се /навътре/ един към друг дискове, което позволява равномерно разхвърляне на торта. 
 
 
Точната настройка на ширината на разпръскване се осъществява със смяна на зъбната предавка, като в същото време тази смяна се осъществява много лесно. Торачките имат Easytronic терминал с тъч скрийн и цветен дисплей, който е свързан с компютъра на машината и следи за прецизното спазване на нормата. Моделите от сериите SXe и SXi са с хидравличен контрол на системата за окачване и телескопичен кардан, който може да бъде разтегнат до 30 сантиметра. При моделите SXi имат интегриран кантар за автоматично дозиране на предварително зададената норма. 
 
 
Допълнителна информация за торачките Tulip можете да получите от Фермер 2000

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 20 420