Декоративни и екзотични растения изместват традиционните в изложбата „Цветна есен 2017“. Тя ще се проведе от 18 до 22 октомври  в Международен панаир Пловдив, за да покаже новости от флористиката, озеленяването и овощарството.
 
Професионалисти и любители градинари ще намерят разнообразни предложения за зеления дизайн на дома и вилата, на хотели и заведения. В синхрон с актуалните модни тенденции изложителите предлагат повече екзотични и декоративни цветя, храсти, дръвчета. 
 
На „Цветна есен 2017“ няма да липсват и традиционни растения. Участниците отново ще покажат голямо разнообразие от разсади, семена, луковици, овошки, препарати за растителна защита и изкуствени торове, инструменти и оборудване за градинарството, специализирана литература. Изложителите предоставят всичко необходимо за осъществяване на оригинални идеи за озеленяване.
 
Посетителите ще се запознаят с модните тенденции  във флористиката и зеления дизайн, ще получат консултации от експерти. Щандове са разположени пред палата 6 и може да бъдат посетени от 9 до 18 ч., а в неделя – до 16 часа.

Билетът за всички изложения струва три лева, за ученици, пенсионери и инвалиди – два лева.