До момента от началото на кампанията по директни плащания, за страната са подадени 4 300 заявления от земеделските производители. Това съобщи министърът на земеделието и храните Десислава Танева по време на информационната среща по кампанията, която се провежда в град Плевен.  
[news]
Министър Танева прикани земеделските стопани да подават своите заявления навреме, за да не търпят санкции. Тя информира още, че на интернет страницата на Министерството на земеделието и храните е създадена рубрика „Въпроси и отговори“ по кампанията за директни плащания. В нея са обособени подсекции по схемите за подпомагане на производителите, като в тях ще бъдат публикувани по значимите и важни запитвания. По този начин всеки ще може да се запознае с поместената информация и да получи отговор на своя въпрос своевременно.
 
„В случай, че даден земеделски стопанин не открие отговор на въпроса си там, свързан с директните плащания, той би могъл да го зададе на електронен адрес: [email protected]“, съобщи още Десислава Танева. Тя обяви, че по постъпилите запитвания ще се отговаря в тридневен срок. 
 
На срещата присъства Областният управител на града Ралица Добрева, както и повече от 250 земеделски производители. 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!