Технологиите са част от съвременния живот. Ако се чудите какво да подарите на фермер за Коледа, то една от тези джаджи ще свърши перфектна работа. Наскоро ви предложихме няколко полезни придобивки за фермерите, а сега обръщаме поглед към технологичните продукти на пазара.

Кои са 7-те най-желани коледни подаръци за фермерите?

Fixd

Знаете ли какво представлява това устройство? То е с джобен размер. Предназначението му е да ви подсеща кога е необходимо да откарате машината за сервизно обслужване, например. Програмирано е така, че ви държи осведомени за над 7000 потенциални „задачи“.

Yeti Sidekick Dry

Случвало ли ви се е да изпуснете ключове, телефон или портфейл във вода или кал? С това куфарче важните за вас вещи ще бъдат на сигурно място. Изработено е от водоустойчиви материали. Неподвластно е на ултравиолетовите лъчи. Закрепва се за колана на собственика си.

Мобилно фермерско радио

В някои селски райони обхватът не е добър. В този случай едно мобилно фермерско радио ще свърши добра работа. Край на проблемите с комуникацията от 2020 г. нататък!

Микробиометър

Микробната маса е единственият сигурен индикатор за здравето на почвата. Това устройство, което е лесно за употреба, позволява да правите тестове, които отнемат само 10 минути. Резултатите от тях може да прочетете през специално приложение за смартфон. Натрупаните данни се съхраняват в облак с GPS локация.

Ултра здрав калъф за телефон

На пазара ще откриете разнообразие от защитени смартфони. Те са специално разработени за професии, при които съществува риск от бързо излизане от употреба на деликатни джаджи, каквито са телефоните. Какво правим, ако нямаме защитен смартфон под ръка? Купуваме му ултра здрав калъф! Отличен подарък за фермер, нали?

Безжична зареждаща станция

На полето сте. Там контакти надали има. Един от начините да се справите с този проблем е технологията за безжично зареждане. С тази зареждаща станция може да презареждате смартфона си. Тя е съвместима с iPhone 8 и нагоре, както и моделите на Samsung, LG, and Sony.

Wi-Fi усилвател

В много домове безжичният интернет е нещо, без което не може. Разширете обхвата на покритие с това устройство. Още една полезна придобивка за всеки фермер, който би искал да разполага с максимален обхват на безжичния интернет в стопанството.

 

Снимки: David Ekstrom