Нуждата и търсенето на нови технологии в селското стопанство продължава да е на дневен ред сред професионалистите в сектора. Водени от желанието си да предоставят повече на своите клиенти, CASE IH разшири гамата си високопроизводителни трактори от серията Magnum ASF Connect с нов модел, който идва на пазара, носейки със себе си върхови иновации от бъдещето. Премиерният модел беше представен за първи път пред журналисти, по време на Case IH Field Days във Виена. Трактор.БГ имаше възможност да се докосне до машината отблизо. Вижте какво видяхме през нашия обектив.

 

„Новите трактори Magnum от серията AFS Connect разчитат най-вече на технологиите и връзката между стопанството, земеделеца, оператора и дилъра на техника. AFS дава възможност на земеделците да получат повече от своето стопанство. Машината задава изцяло ново, невиждано до момента ниво на продуктивност и свързаност между отделните лица в конкретното стопанство“, каза Brad Lukac, Tractor Product Manager.


CASE IH Magnum AFS Connect идва с изцяло нов стил, давайки на производителите свободата да настройват, управляват, наблюдават и прехвърлят данни по желания от тях начин.

 

В допълнение към преработената кабина, новата операционна система AFS Vision Pro, дисплея AFS Pro 1200 и автоматизираното управление, този нов модел разполага с впечатляващите 435 к.с. максимална мощност.


„Case IH е компания, отдадена на технологиите. Затова и ние първи показваме иновации и решения от бъдещето, които обаче са продуктувани от нуждите на фермерите. За целта използваме и взаимстваме примери от нашите разработки при автономните машини и виртуалната реалност. Всичко това ни дава възможността да дадем повече на нашите клиенти. За в бъдеще продължаваме да се фокусираме върху компонентите на нашите трактори и ще продължим да автоматизираме процесите и решенията, които предлагаме на нашите клиенти, за да им помогнем да оптимизират устойчивостта на стопанствата си“, добави Lukac.


Когато казваме, че тракторът носи иновации от бъдещето, това съвсем не е пресилено. Case IH Magnum ASF Connect носи съвсем ново ниво на технологичност. Тракторът дава много повече контрол на земеделеца, оператора, а дори и на дилъра на техника. Всичко това, за да бъде работата още по-улеснена и ефективна.


“Обмяната на информация и данни е ключова в наши дни. Имайки силата и знанията да споделяме и разчитаме данните от дадена машина, можем много по-лесно да предотвратим евентуални проблеми, които в бъдещ момент могат да изиграят лоша шега. В тази връзка мобилността, която идва с новия трактор Magnum ASF Connect, дава възможност на земеделския производител от дистанция да следи прогреса на работа в своето стопанство. Той може да наблюдава машините, които работят на полето, техните постижения, както и евентуални проблеми, които възникват по време на работа. Всичко това и още много, без дори да бъде в или близо до машината”, сподели Rob Zemenchik, Global Market Manager.


Определено новата серия трактори на Case IH е революционна и със сигурност ще предизвика интерес и при българските земеделски производители.


„Много сме щастливи от това, което виждаме в България. Имаме прекрасен партньор в лицето на Тайтън Машинъри. В България фермерите са високопроизводителни, продаваме машини от по-висок мощностен клас. В този случай нашето ново предложение, тракторът Case IH Magnum AFS Connect определено ще се впише повече от перфектно в представите на фермерите за правилната машина на полето. Имаме страхотни очаквания за премиерата на модела по българските полета“, категоричен е Dan Stuart, Product Marketing Director.


Друг основен фокус на Case IH Field Days 2019 бяха и новите серии комбайни Axial Flow.


„Комбайните  Axial Flow са добре познати на българския пазар. В тази връзка съм изключително щастлив, че имам честта да анонсирам пред вас нашите нови серии Case IH Axial Flow 150 и Case IH Axial Flow 250. Новото при комбайните, които са еталон за производителност и продуктивност, е това че преминаваме от Stage IV към Stage V ниво на вредни емисии. Освен това за нашите клиенти и партньори сме подготвили неверноятни изненади на Агритехника 2019 в Хановер“, заключи Maxime Rocaboy – Product Market Manager. 

 

Разберете повече за тракторите с марка Case IH  от официалния вносител - Тайтън Машинъри България на *4040 или на titanmachinery.bg