Днес 19.06, неделя, от 22 ч., по Нова телевизия започва новото реалити предаване "Фермер търси жена".

 

В аванс съобщаваме, че в предаването ще участват и членове на Социална мрежа на българските фермери - Фермер.БГ. Единият от фермерите, който вече е заснет и ще бъде представен в предаването е от Горна Оряховица и има профил в www.fermer.bg .

 

Целта на предаването е да представи пред широката обществена публика , фермерския начин на живот и положителното му влияние и важно значение на фермерския труд и върху гражданите.

 

Днес от 22 ч, по NOVA стартира представянето на фермерите, а в последствие ще гледаме и кастингите. Самото реалити ще започне през Септември месец.

 

Алекс Сърчаджиева ще бъде водещ на „Фермер търси жена”. Чаровната актриса ще ни среща с историите на десет български фермера – привлекателни, трудолюбиви и амбициозни, но все още не намерили своята истинска половинка в живота. Водещата на предаването вече се познава с 10-те избрани фермера: „Любопитно ми е да разбера каква е тяхната мотивация и какво ги е накарало да търсят своята половинка по този начин” – така тя обяснява решението си да стане лице на романтичното шоу. „Те са изключително интересни момчета – работят усилено, за да изкарват прехраната си, и развиват своя бизнес особено успешно”.
На въпроса дали тя самата би напуснала града, за да отиде да живее на село, отговаря с краткото „Защо не? Като видях колко спокойно живеят и как едновременно с това успяват да развиват своя бизнес, дори ме хвана яд, че не съм се сетила и аз. На всички жени, които се чудят дали да се впуснат в подобно приключение, ще кажа просто да пробват късмета си – сигурна съм, че извън града ги очакват много приятни, интересни и забавни неща, които няма как да им се случат в забързаното ежедневие тук”, допълва още тя.