Едни от най-продаваните дискови брани в Полша – Agristal, вече са в България, представени от официалния вносител Джи-Трак ЕООД. Те са проектирани и произведени, за да отговарят на специфичните и тежки условия за работа в българските почви. 


Дисковите брани се представят отлично и при много тежки условия – много суха и напукана почва, затревен почвен слой и други. Новият дизайн на държателя на диска осигурява оптимален ъгъл на атака за по-добро обръщане и аериране на почвата при много по-малка необходима мощност на трактора. Специалният валяк тип Шеврон подравнява и уплътнява почвата, без да нарушава нейната структура, дори и във влажно време. 


Предимствата на дисковите брани Agristal: 

- Усъвършенстван дизайн на държателя на диска
- Оптимален ъгъл на атака на диска
- Подобрен теглич и колесар
- Валяк тип Шеврон
- Осигурено финансиране


Дисковите брани са налични в Агроцентър Джи-Трак ЕООД в град Велико Търново и се предлагат в навесни и прикачни варианти и работна ширина от 3 до 5 м, както и с осигурено финансиране при изключително изгодни условия. 


Джи-Трак ЕООД е официален представител на Agristal вече повече от 5 години и осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддръжка. 


Поискайте Вашата оферта за дискови брани Agristal - Джи-Трак ЕООД – тел. 0877 88 40 80.