CAP4US

С цел запознаване на земеделските стопани с новите визия и функционалности на дигиталната карта като част от Географска информационна система (ГИС), действаща в Системата за електронни услуги (СЕУ), Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) създаде видео с указания за работа с нея.

Видеото е публикувано в YouTube канала на ДФЗ.

Промяната бе наложена предвид бързото развитие на технологиите в областта на електронните услуги и необходимостта ДФЗ да предоставя на своите кандидати най-новото и най-доброто в тази сфера.

Новата платформа ще позволи оптимизиране на съществуващите функционалности за геопространствено заявяване и добавяне на нови такива, с оглед улеснение на земеделските стопани при работата с ГИС модул в СЕУ.

Целта е стопаните да могат да използват всички възможности, които системата позволява за ефективна и облекчена работа.

Държавен фонд „Земеделие“ продължава да подобрява системите си като следи и  анализира и обратната връзка, получавана от земеделските стопани на база на техния потребителски опит при работата със СЕУ, информират от пресофиса на Фонда. 

Информационната кампания "ОСП работи за нас: По-зелени и умни!" се осъществява от Агригейт Медия и е съфинансирана от ЕС.

Следете темата и на cap4us.agri.bg  

CAP4US