Тази година Дейвид Бекъм прекарва голяма част от времето си в семейната къща в Котсуолдс. Там той се е посветил на грижата за пчелни кошери. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид се занимава с пчеларство от известно време и вече планира да превърне хоби заниманието си в успешен бизнес, съобщава Marca.com.

Известен диджей милионер заряза бляскавия живот, за да стане фермер

През последните години за земеделското хоби на звездата получавахме информация най-вече през социалните мрежи. Днес Бекъм вече се чувства достатъчно опитен, за да започне да генерира приходи с пчелни продукти.

Според британското издание “The Sun” на този етап има три проектни имена за компанията. Семейството се колебае между D Bee, Seven Honeys и Goldenbees.

Пчеларството започна като забавно хоби по време на карантината, но сега Дейвид е хлътнал до уши, споделя близък до спортиста. Той възприема грижата за пчелите като абсолютен антидот срещу лудия начин на живот в Лондон и Маями.

Дейвид Бекъм вече има едно успешно бизнес начинание зад гърба си. Той създаде своя собствена марка уиски.

Един човек, който проявява силен интерес да купува от меда на Бекъм, е не друг, а куотърбекът Том Брейди. Наскоро той остави коментар под публикация на англичанина в Instagram. "Донеси ми малко", написа той.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Фермер, не се сърди: Настолни игри на тема земеделие

Брад Пит зарязва актьорството, за да стане пчелар

Пчеларството е новото хоби на Дейвид Бекъм