За втора поредна година на 12 ноември 2014 в Болоня Deutz Fahr грабна отличието „Златен трактор за дизайн“ 2015-та.Deutz Fahr  9340 TTV е съчетание на сила, надеждност, комфорт и напълно отговарящ на всички големи очаквания на фермерите.

 

Наградата „Златен трактор за дизайн“ се предоставя в сътрудничество с Асоциацията на аграрните журналисти и се дава всяка година от жури, включващо журналисти, специализирани в сектора на селското стопанство от всички Европейски страни. Тази година редакционната колегия съставена от повече от двадесет международни журналисти, внимателно провери характеристиките на най-добрите трактори на пазара и награди Deutz Fahr 9340 TTV  с приза „Златен Трактор за Дизайн”.

 

Победителят в категорията е с двигател DEUTZ с мощност 340 к.с., с малък разход на гориво, с Tier 4 и технология SCR и Система за филтриране на твърди частици DPF. Тракторът е с двоен турбокомпресор и TTV трансмисия за най-добра ефективност. Мощността се осигурява от DEUTZ TCD 7,8 литра шест цилиндрови двигатели, Twin Turbo,  с по четири клапана на цилиндър, които отговарят на изискванията Tier 4 (IIIA) за вредни емисии. Тези двигатели са с турбо и интеркулер, използват интегриран електронен контрол за техните DCR (DEUTZ Common Rail) инжекционни системи и последващата обработка на изгорелите газове с каталитичен конвертор SCR и DPF филтри.  Големият  обем на резервоара (600 литра гориво, 55 литра AdBlue) означава непрекъснат работен ден на полето, а новата  електронно контролирана система за охлаждане осигурява максимална ефективност и нисък разход на гориво  - което е особено полезно когато температурите на околната среда са високи.  



Серия 9 разширява избора на високо-мощностни машини  до нови нива с гама от модели, които следват  стандартите наложени от носителя на серия награди Серия 7. Тази серия е не просто перфектна комбинация от високотехнологично съдържание, в нея тракторите изразяват внимание към стила и функционалността. Роден от сътрудничество със световно известното автомобилно дизайнерско студио Italdesign Giugiaro, Deutz Fahr  9340 TTV   е перфектен израз на ефективност и мощност, съчетана в един продукт с уникален стил. Новият дизайн на предния капак и  калниците с LED светлини са умело съчетани с "Мaxi Vision" кабина, в която всички функции са събрани в подлакътник  допълващ се от иновативен и ултра-ергономичен джойстик.

 

Deutz Fahr 9340 TTV  беше удостоен с престижната титла "Златен Трактор за Дизайн" на международна изложба EIMA, която се проведе между 12 и 16 ноември 2014 г. в Болоня.

 

Получаването на тази награда представлява важно признание, което потвърждава огромния ангажимент на SAME Deutz-Fahr Group, собственик на марката Deutz Fahr, да се утвърди като основен играч в сегмента на тракторите с широка мощност.

 

Официален представител на немската марка за България е фирма Ири Трейд АД.
 

www.iritrade.com
 

национален телефон: 0700 10 445

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!